Alege categoria

Branding & Marketing

Cu ajutorul serviciilor de printare 3D, gravare și debitare laser, și proiectarea 3D creăm obiecte personalizate de branding și marketing. Aceste tehnologii permit producerea de insigne, suporturi de marketing, logo-uri tridimensionale și alte elemente personalizate cu o mare precizie și detaliu.

Prototipare rapidă

Prototipare rapidă oferă o soluție eficientă și precisă pentru crearea de prototipuri funcționale și detaliate. Aceste tehnologii permite să se creeze și modifice prototipuri rapid, îmbunătățind procesul de dezvoltare și reducând timpul necesar pentru a aduce un produs pe piață.

Creații personalizate

​Produsele dezvoltate cu ajutorul serviciilor de printare 3D, gravare și debitare laser, precum și proiectarea 3D, sunt produse personalizate și unice, dezvoltate pentru a îndeplini nevoile specifice ale clienților.

Machete

Machetare permite crearea de modele și machete pentru a fi utilizate în procesul de design, prezentare sau producție, cu o mare precizie și fidelitate față de designul original.

Randare 3D

​Proiectele realizate cu ajutorul vizualizării 3D fotorealistă și interactive folosite pentru materilale de prezentare, publicitate și marketing asupra conceptelor de design și a produselor finite.

Evenimente